W 2021 roku wprowadziliśmy monitorowanie temperatury komór chłodniczych stacjonarnych i transportowych za pomocą rejestratorów Tinytag Transit 2 TG-4080. Oprogramowanie Tinytag Explorer umożliwia łatwe przeglądanie, drukowanie w postaci wykresów i tabel oraz eksportowanie danych do różnych formatów plików. To pozwala nam skrupulatnie dbać o odpowiednie warunki przechowywania.
Dzięki Systemowi MaxCrop osiągamy łatwą identyfikowalność owoców, co przekłada się na wyższą jakość produktów wysyłanych do klienta.
W dążeniu do zrównoważonej produkcji, współpracujemy z jednym odbiorcą, który dostarcza nam informacje dotyczące pakowania. Dzięki temu redukujemy ilość zużywanych opakowań, eliminując konieczność magazynowania lub utylizacji. Naszym celem jest również redukcja wytwarzania śmieci i zwiększenie recyklingu.
Codziennie, wykwalifikowana osoba odpowiedzialna za kontrolę jakości sprawdza wszystkie pakowane towary, dbając o zgodność z przepisami prawa oraz spełnianie specyficznych wymagań klienta.
Dążymy do efektywności - skracamy czas przewozu owoców z pola do chłodni do zaledwie 30 minut od zbioru, pakowania do momentu sprzedaży świeżego produktu.